EGYPTISCH GRILLROOM RAMSES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1296 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Egyptisch grillroom Ramses. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 15:17 Was goed warm, ook toen ik het na een tijd ging eten. Goed gevulde turks pizza en kapsalon was goed en patat niet zacht onderin
12 mei 2024 om 21:10 Bij broodje Döner in het menu wordt als je erop klikt pas aangegeven of je kalfsvlees of kip wil. Helaas niet gezien dus kalfsdöner gekregen wat wij niet lusten. Tip: Zet de keuze kalfsvlees of kip meteen voorop de menukaart en niet later pas.
10 mei 2024 om 18:50 Fijne bezorger
6 mei 2024 om 13:24 Keurig op tijd en exact wat we besteld hadden en nog goed warm! Top
3 mei 2024 om 16:20 Eten is altijd lekker en het is altijd genoeg. Echter duurde het nu bijna 1,5 uur voordat ons eten er was. Ondanks dat we super dichtbij wonen kunnen we het eten niet afhalen staat hier. Dat was balen. Wel lieve mensen altijd.
2 mei 2024 om 21:27 Bestelling kwam na 2 uur pas aan
27 apr 2024 om 20:52 Heerlijk gegeten en hele vriendelijke bezorger.
27 apr 2024 om 10:07 Was weer super lekker!
26 apr 2024 om 21:06 Te veel saus en te lang wachten
21 apr 2024 om 10:30 Het duurde 2,5 uur voordat de bestelling geleverd werd. Veel te laat en er was geen contact met het Restaurant mogelijk (namen de telefoon niet op)
20 apr 2024 om 20:56 Was niet compleet Pizza was niet als ik het zelf haal en vet Was wel optijd
19 apr 2024 om 23:20 Sympathieke bezorger en eten is van uitstekende kwaliteit.