EGYPTISCH GRILLROOM RAMSES

EGYPTISCH GRILLROOM RAMSES Egyptisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 783 beoordelingen
8 jul 2020 om 14:52 De pizza's waren zoals altijd helemaal perfect. Ik had het voorgerecht garnalen, maar deze warenn veels te lang verhit, waardoor ze klein en heel droog waren. Jammer...
3 jul 2020 om 21:48 Pizza was niet warm
24 jun 2020 om 21:10 Was top we hebben genoten.
20 jun 2020 om 21:28 Ik vond de spaghetti niet lekker Foute smaak en te zachte spagetti Het was zuir
17 jun 2020 om 9:23 Eten was heerlijk, warm én de bezorger was vriendelijk en vrolijk. Ga zo door
16 jun 2020 om 19:10 Het eten is altijd goed naar ons idee en dit keer was de bezorging ook fijn op tijd.
12 jun 2020 om 22:59 Perfect zoals altijd.
12 jun 2020 om 22:36 Binnen een half uur was het eten geleverd! Top service Het eten was goed warm, vers en smaakte heerlijk !
12 jun 2020 om 20:35 Telefonisch besteld om 18.05u en bezirgd om 19.52u !!!!! Dus na bijna 2u wachten kregen we een durum bezorgd met alleen vlëes hoewel we bij de bestelling hadden opgegeven "extra groenre/sla" tevens hiervoor extra betaald! Daarna gelijk gebeld
12 jun 2020 om 20:19 De maaltijd is nog steeds niet bezorgd. Ondanks 2* bellen. Super slecht!
6 jun 2020 om 20:53 Eten erg laat en koud. Helft van de bestelling vergeten
5 jun 2020 om 20:19 Na een uur na de afgesproken tijd geleverd. Eten was koud en niet gaar dus weer opgehaald... Zelfde eten wat we hadden weer terug niks vers... dus was heel taai en zwart. Met bellen van de klacht bot gereageerd. Geen goede hulp vandaag gehad. Kortom wa